Uw woning weer als nieuw

Heeft u te maken met scheuren in uw muren? Of valt uw trap van ellende uit elkaar? Iedere woning krijgt te maken met weersinvloeden en schade door gebruik. U kunt uzelf veel geld besparen als u uw woning op tijd laat onderhouden of renoveren. In Drachten schakelt u onze vakmannen in voor de renovatie van uw woning. Wij hebben jarenlange ervaring met het renoveren van onder andere gevels en trappen. Na onze renovatie werkzaamheden zien deze er weer als nieuw uit en kunnen ze weer jaren mee. U kunt op ons rekenen.

Van uw badkamer tot keuken

Niet alleen voor gevel- en traprenovatie kunt u bij ons terecht. U schakelt onze vakmannen ook in voor de renovatie van uw badkamer of keuken. Wij zorgen er met een paar kleine aanpassingen voor dat u weer optimaal gebruik kunt maken van uw badkamer of keuken. Door bijvoorbeeld nieuwe tegels te plaatsen in uw badkamer of andere kastdeurtjes in uw keuken krijgen deze ruimtes direct een andere uitstraling. Wij zorgen ervoor dat deze uitstraling aansluit bij uw wensen en budget.

Wilt u weten wat wij in de regio Drachten op het gebied van renovatie voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u en kunnen in genoeg voorbeelden laten zien van renovatie werkzaamheden die wij in het verleden verricht hebben.